duminică, 16 noiembrie 2008

BANI PE NET


Cu totii ne dorim sa facem bani multi si foarte usor. In urmatoarele randuri va voi prezenta o metoda de a face bani, fara sa pierzi mai mult de 5 min pe zi.
Intamplator, navigand pe internet si cautand un site cu metode de a face bani, am dat peste MAX-PTC.COM . Citind despre ce este vorba, mi-am dat seama ca nu este o tzeapa ca toate celelalte intalnite pe web, ci este chiar o modalitate foarte simpla si eficienta. Nu trebuie decat sa-ti sacrifici 5 min din zi si sa vizitezi niste site-uri timp de 30 de s. fiecare ( nu sunt multe ).
Pentru a putea face aceasta, trebuie sa te loghezi la adresa : http://max-ptc.com/?r=spezze , completant cerintele date. Dupa ce te-ai inregistrat si totul a mers bine, trebuie doar sa intri la sectiunea “Surf Ads” si sa accesezi fiecare din site-urile prezentate acolo ( sunt scrise cu galben ). Poti face acest lucru ( sa le vizitezi pe toate ) doar o singura data la un interval de 24 de ore ( nu conteaza ora la care intri ).
Castigurile sunt prezentate pe site amanuntit.
Cat despre retrasul banilor, e foarte simplu: iti faci cont pe adresa www.alertpay.com ( trebuie sa ai un card de credit ) , apoi intri pe max-ptc.com, intri la My Profile si, la AlertPay E-mail Address For Payments introduci numele cu care te-ai inregistrat pe alertpay.com. Apoi intri la My Status si, la balance dai click pe “cashout”. ASTA-I TOT :):)!! Nu-i asa ca merita sa incerci, mai ales ca nu ai nimic de pierdut?

Niciun comentariu: